Eetkamer

Bob Interieurbouw vervaardigt eettafels in ieder gewenste houtsoort en model en in elke maat. Indien u een bijpassende eetkamerbank op maat wenst, kunnen wij deze ook leveren. Heeft u een inbouwkast voor de eetkamer nodig? Laat de realisatie aan ons over.

Lees meer

Woonkamer

Het interieur van uw woonkamer is sfeerbepalend voor uw woning. Een salontafel, bijzettafel, krukje, (boeken)kast, dressoir, televisiemeubel... Bij Bob Interieurbouw kunt u al uw meubels in uw eigen stijl laten maken. Maak uw droominterieur compleet en neem contact met ons op.

Lees meer

Slaapkamer

Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw slaapkamer met een kledingkast op maat. Of kies in de overgebleven ruimte voor een inloopkast, voorzien van handige opbergsystemen. Naast kasten op maat kunt u tevens een bed met bijpassende nachtkastjes laten vervaardigen in uw stijl door Bob Interieurbouw.

Lees meer

Overig

Heeft u een ander origineel idee voor een houtgemaakt product? Voorbeelden hiervan zijn: trap, trapkast, trapladen, opbergdozen... U kunt bij ons terecht voor specifieke wensen.

Lees meer

Bedrijfsinterieur

Wanneer u van plan bent een nieuwe zaak te beginnen met een unieke uitstraling, dan bent u bij Bob Interieurbouw aan het goede adres. Of het nu gaat om een kantoor of winkelinterieur. Werkplezier wordt grotendeels bepaald door het interieur van uw bedrijf. Wij realiseren het interieur in uw stijl op maat, zodat u met plezier achter uw bureau plaatsneemt of een prettige sfeer creƫert voor uw bezoekers. Denk hierbij aan bureau's, kasten, balies, toonbanken, presentatiewanden etc. Wij werken graag samen met u aan een passende oplossing.

Lees meer

Keuken

Wenst u een keuken op maat en volledig naar uw wensen? Bij Bob Interieurbouw wordt uw keuken met de hand geproduceerd en daarom bent u niet gebonden aan standaardmaten. U bepaalt zelf de indeling, kleur en het materiaal, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. We werken met materialen van hoogwaardige kwaliteit, zodat uw keuken een leven lang mee kan. Heeft u vragen over uw specifieke situatie? Neem dan contact op of vul dit formulier in.

Lees meer

Totaalprojecten particulier

Voor een complete interieurinrichting werken wij samen met gespecialiseerde ontwerpbureau's. Bij een totaalinrichting wordt gekeken naar meubilair, verlichting, materialen, kleuren en vormen. Tevens wordt invulling gegeven aan de indeling, functionaliteit, routing en comfort. Een interieurplan geheel vertaald naar uw wensen maken wij samen met u.

Stel hier uw vraag

Laat hier uw vraag achter en wij nemen contact met u op.
Please specify your position in the company

Vul uw naam in aub.

Vul uw e-mailadres in aub.

Vul uw telefoonnummer in aub.

Laat een bericht achter.

BOB Interieurbouw

Noord 75
2931 SJ  Krimpen a/d Lek

info@bobinterieurbouw.nl

+31 (0) 624 899 902
   

Volg ons